Дијамантска круна-плочки"Dry" 32 mm

Дијамантска круна-плочки"Dry" 32 mm

Шифра: 628308000
M 14 Прифат за аголни брусилки
Вакумски тврдо лемени дијаманти за долга употреба и брзо дупчење
Отвор во средината за лесно отстранување на издупченото јадро
Развиени за сува апликација, не е потребно дополнително ладење. За димензии од 6-14 mm во сврделот е вградена парафинска емулзија за подобрено ладење. Препорачуваме брзо ладење на врвот со вода во случај на дупчење со кратки паузи!
Препорачуваме дебелината на плочката/ гранитната плочка да биде работна должина. По правило, може да се дупчат max. 2 cm гранит. Повлекувајте ја често круната, за да се лади!
Важно: Не дупчете под нивото на плочката!Аплицирај за дистрибутер