-21%

E 349/8/100 230V Клипен компресор

E 349/8/100 230V Клипен компресор

Шифра: 9034910010
-21%
26.999 мкд.
33.749 мкд.
Двоцилиндрична пумпа со маслено подмачкување Погон на каиш Регулатор за притисок и брза спојка Ладилник на воздух на самата компресорска глава Метална заштита на каишот Резервоар од 100 L со штопна за дренажа Големи тркала за лесно маневрирање
Двоцилиндрична пумпа со маслено подмачкување
Погон на каиш
Регулатор за притисок и брза спојка
Ладилник на воздух на самата компресорска глава
Метална заштита на каишот
Резервоар од 100 L со штопна за дренажа
Големи тркала за лесно маневрирање


Број на цилиндри 2
Вртежи (rpm) 950
Ефективен проток (l/min) 290
Бренд REM
Моќност на мотор (kW) 2.2
Всисен проток (l/min) 349
Мрежен напон (V) 230
Тип на пумпа E 349
Големина на резервоар (l) 100
Притисок (bar) 8
Број на степени 1

Аплицирај за дистрибутер