-28%

E 400/9/200 Piston compressor 230V

E 400/9/200 Piston compressor 230V

Шифра: 9040020010
-28%
37.999 мкд.
52.499 мкд.
Двоцилиндрична пумпа со маслено подмачкување Погон на каиш Регулатор за притисок и брза спојка Ладилник на воздух на самата компресорска глава Метална заштита на каишот Резервоар од 200 L со штопна за дренажа Големи тркала за лесно маневрирање
Двоцилиндрична пумпа со маслено подмачкување
Погон на каиш
Регулатор за притисок и брза спојка
Ладилник на воздух на самата компресорска глава
Метална заштита на каишот
Резервоар од 200 L со штопна за дренажа
Големи тркала за лесно маневрирање


Притисок (bar) 9
Број на степени 1
Број на цилиндри 2
Вртежи (rpm) 950
Ефективен проток (l/min) 280
Бренд REM
Моќност на мотор (kW) 2.2
Всисен проток (l/min) 397
Мрежен напон (V) 230
Тип на пумпа E 400
Големина на резервоар (l) 200

Аплицирај за дистрибутер