-27%

E 501/9/200 Piston compressor 400V

E 501/9/200 Piston compressor 400V

Шифра: 9050120010
-27%
44.999 мкд.
61.249 мкд.
Двоцилиндрична пумпа со маслено подмачкување Погон на каиш Регулатор за притисок и брза спојка Ладилник на воздух на самата компресорска глава Метална заштита на каишот Резервоар од 200 L со штопна за дренажа Големи тркала за лесно маневрирање
Двоцилиндрична пумпа со маслено подмачкување
Погон на каиш
Регулатор за притисок и брза спојка
Ладилник на воздух на самата компресорска глава
Метална заштита на каишот
Резервоар од 200 L со штопна за дренажа
Големи тркала за лесно маневрирање


Всисен проток (l/min) 520
Мрежен напон (V) 400
Тип на пумпа E501
Големина на резервоар (l) 200
Притисок (bar) 9
Број на степени 1
Број на цилиндри 2
Вртежи (rpm) 1000
Ефективен проток (l/min) 364
Бренд REM
Моќност на мотор (kW) 3

Аплицирај за дистрибутер