-6%

MES 250-2 12/6m 125/250kg електрична дигалка со сајла

MES 250-2 12/6m 125/250kg електрична дигалка со сајла

Шифра: 6198225
-6%
7.999 мкд.
8.499 мкд.

Аплицирај за дистрибутер