OPTIturn TU2004V/230V/1Ph/50Hz струг за метал

OPTIturn TU2004V/230V/1Ph/50Hz струг за метал

Шифра: 3420310
151.275 мкд.

Име Шифра Цена
повлекувачки центар MT2 повлекувачки центар MT2 3440702 3927 мкд. Види повеќе
Сет ножеви за струг 12mm/11 парчиња Сет ножеви за струг 12mm/11 парчиња 3441603 4374 мкд. Види повеќе
Сет ножеви за струг 8mm/11 парчиња Сет ножеви за струг 8mm/11 парчиња 50000071 Контактирајте нè за цена Види повеќе

Аплицирај за дистрибутер