MinarcTig EVO 200MLP, TX 225 G 4M Апарат за ТИГ заварување

MinarcTig EVO 200MLP, TX 225 G 4M Апарат за ТИГ заварување

Шифра: P0642TX
235.134 мкд.

Максимална струја при интермитенца од 60%, (РЕЛ) (А) 130
Конектори (Динзе) 50
Максимална струја на заварување, (ТИГ) (А) 200
Максимална струја при интермитенца од 35%, (ТИГ) (А) 200
Осигурачи, спори (А) 16
Минимална струја на заварување, (РЕЛ) (А) 10
Максимална струја при интермитенца од 35%, (РЕЛ) (А) 170
Максимален дијамтер на електрода (mm) 4
Максимална струја на заварување, (РЕЛ) (А) 170
Максимална струја при интермитенца од 100%, (ТИГ) (А) 140
Бренд KEMPPI
Мрежен напон (V) 230
Максимална струја при интермитенца од 100%, (РЕЛ) (А) 110
Минимална струја на заварување, (ТИГ) (А) 5

Аплицирај за дистрибутер