MCI 5014 Правосмукалка

MCI 5014 Правосмукалка

Шифра: 295014
15.649 мкд.
Професионална правосмукалка за суво и водено чистење со еден мотор
Наменета за суво и водено чистење
Професионален мотор
Inox резервоар од 50Л
Ергономска рачка и тркала за лесен транспорт
Простор за додатоци
Тресач за филтер
Функција за дување
Функција за превртување
Со вградено црево за испуст

Пластична корпа за филтер
Флексибилно црево 2.5м
Иноксен продолжеток
Кружнен додадок за вшмукување
Четка за суво и влажно вшмукување
Филтер


Број на мотори 1
Бренд REM
Подпритисок (mmH2O) 2140
Големина на резервоар (l) 50
Максимална моќност, 230V (kW) 1.4
Влезен проток (m3h) 108

Аплицирај за дистрибутер