HiKOKI Аголна брусилка 125mm, 660W

HiKOKI Аголна брусилка 125mm, 660W

Шифра: G13STA-YGZ
3.099 мкд.

Брзина без оптоварување (rpm) 11500
Номинална влезна моќност (W) 660
Дијаметар на дискот (mm) 125
Тежина (Kg) 1.8
Навојно вретено (M) 14

Аплицирај за дистрибутер