-57%

HDEM 1901 перач под висок притисок

HDEM 1901 перач под висок притисок

Шифра: 905290191901
-57%
6.999 мкд.
16.051 мкд.
Перач под висок притисок наменет за домашна, хоби употреба, со ергономска рачка и самовшмукувачки систем.
Перач под висок притисок наменет за домашна, хоби употреба. Аксијална пумпа, вертикална работна позиција.

Пиштол за вода со црево за висок притисок, со брзи спојки
Копје со вртлив млаз
Танк за детергент


Максимален притисок на вода (bar) 125
Максимална температура на доводна вода (°C) 40
Должина на високопритисно црево (m) 5
Резервоар за детергент (l) 0.5
Минимален проток (l/h) 360
Моќност на мотор (kW) 1.8
Максимален проток (l/h) 410
Бренд REM
Максимален работен притисок (bar) 110
Должина на електричен кабел (m) 5
Мрежен напон (V) 230

Име Шифра Цена
Сет пиштол за перач Basic Line Сет пиштол за перач Basic Line B-000164 3699 мкд. Види повеќе
Сет пиштол за перач Basic Line E Сет пиштол за перач Basic Line E B-000165 3199 мкд. Види повеќе
Име Шифра Цена
Куќиште за клипови за HDEM 1901         Куќиште за клипови за HDEM 1901 10007200 Контактирајте нè за цена Види повеќе
Држач за  вентили за HDEm 1901 Држач за вентили за HDEm 1901 42020900 Контактирајте нè за цена Види повеќе

Заменски производи

Поврзани производи

Аплицирај за дистрибутер